неделя, 3 юли 2011 г.

Погледни България от „Вън” за да я обикнеш

Понякога е необходимо да погледнем страната си през погледа на чужденец за да я оценим.
Немският предприемач, Франц Йозеф Гренцебах, който от осем години инвестира в страната ни, и от пет години насам я е избрал за своя втора родина, преоткрива неповторимото разнообразие, което се крие българската кухня.
Той е сред основателите на сдружението „Слоу фоод” (бавно хранене), което се застпъва за чистото производство на продукти и здравословното хранене. Оказа се, че през поглед на господин Франц Йозеф Гренцебах, който познава редица чуждестранни кухни и е техен ценител, потенциала на българската кухня  и местните ни чисит продукти не е използван в деншно време.
В рaзговор с нас, Франц Йозеф Гренцебах сподели, че , ако искаме да задоволите изискания си вкус с интензивни гастрономически преживявания, преоткрийте българската кухня!
Тук в България, според господин Франц Йозеф Гренцебах,  за радост на ценителите изобилства от: пресни местни плодове и зеленчуци, сочно топящо се в устата месо – независимо дали на грил, печено или задушено, билки и подправки, чийто вкус никъде другаде по света не е толкова интензивен.
В добавка към всичко това, според господин Франц Йозеф Гренцебах,  българската кухня предлага леко пикантни сосове, както и оригинални вегетариански ястия.
Срез любимите ястия на господин Франц Йозеф Гренцебах е българското сирене, което има и доказано полезнин свойства.
Преоткрийте «златото», което се крие в земята ви, а именно чистите и вкусни плодове и зеленчуци, хубавото мялко  и месо, което имате шанса да произвеждате. В това е силата на страната Ви, казва господин Франц Йозеф Гренцебах.

Няма коментари:

Публикуване на коментар