неделя, 3 юли 2011 г.

Работилница за бъдеще България – една инициатива на екип от млади български специалисти и германския предприемач г-н Франц Йозеф Гренцебах

Германският предприемач господин Франц Йозеф Гренцебах, инициира в девненското село Падина Работилница за бъдеще България. Тов а е иновативен проект, който ще подпомогне конструктивния диалог за икономическото, културно и политическо развитие на селските райони. Това ще бъде постигнато чрез организирането  с подкрепата на г-н Франц Йозеф Гренцебах и редица български, южноафриканси и германски партньори на конференции, форуми и работни срещи. Те ще са насочени към влиятелни личности и професионалисти в различни области, обединени от целта да развият потенциала на извънградските населени места.
Приносът за развитие на селските райнои е основен приоритет на екипа нa Работилница за бъдеще България и нейният инициатор г-н Франц Йозеф Гренцебах, но не и единствената сфера, в която ще се работи. Тук ще се предлагат редица услуги – налице са професионален екип и условия за организирането на Вашето мероприятие, както и опитни адвокати и бизнес консултанти, които ще Ви подкрепят за успешното провеждане на срещи с чуждестранни партньори и ще Ви посъветват ако желаете да инвестирате в страните Германия, Швейцария, Австрия, Холандия, Франция и Южна Африкa.
Ние, младията екип на Работилница за бъдеще България и иницаторът на проекта г-н Франц Йозеф Гренцебах,  използваме наши контакти, разчитаме и на препоръки, на про-активното проучване на дадена бизнес идея. Основавайки се на деликатността и лоялността, нашите консултанти са ценни още с това, че познават спецификите на бизнеса и свързаната с него нормативна уредба, процесите, дейността, проблемите и разбира се, хората.
Разнообразните дейности на Работилница за бъдеще България се провеждат в прекрасен архитектурен шедьовър, създаден по идея на г/н Гренцебах и наети от него архитекти за тази цел - Вила Марциана. Съхранила в себе си старата 80-годишна училищна сграда на село Падина, Вила Марциана представлява сложна в архитектурно отношение сграда. Все още във вътрешността на сградата ще откриете старото разпределение на помещенията, които сега са стилово решени в модерен стил с класически елементи. Изграден модерно и луксозно обзаведен, нашият консултативен Бизнес Център, основан от г-н Франц Йозеф Гренцебах,  осъществява успешно креативността в диалога между културите на Изтока и Запада.

Няма коментари:

Публикуване на коментар